Hva er prosessene for medaljetilpasning (bilde)

2024-01-20 10:42

  De siste årene har medaljenes rolle blitt mer og mer viktig, og har en dominerende posisjon, og kobber er det foretrukne materialet for å lage medaljer. Utseendet til de produserte metallmedaljene er også veldig vakkert. Dette metallmaterialet er relativt mykt. Medaljetilpasningsprosessen er hva slags ting? La oss lære mer om det med redaktøren av Joseph Metal.

metal award medal

metallprismedalje

tilpasset medalje

sportsmedalje

  Medaljetilpasning

  ① Kunstverk for medaljedesign. Med populariteten til datateknologi har dataskisser erstattet den forrige manuelle tegningen.

  ②Undertrykkelse. Den ofte varmebehandlede formen monteres på et pressebord og et annet medaljemateriale plasseres, for eksempel en kobberbit eller et jernstykke presset av mønsteret.

  ③Punching. Bruk den ferdiglagde formen til å presse produktene i henhold til deres form, og bruk en stans til å stanse ut produktene en etter en.

  ④Polering. Produktene som er stanset ut av dysen, plasseres i en poleringsmaskin for polering, noe som forbedrer glattheten til produktet.

custom medal

tilpassede løpsmedaljer

pokal og medalje

graverte medaljer

  ⑤Sveisemedaljetilbehør. Lodd standard medaljetilbehør eller tilbehør som kreves av kunden på baksiden av produktet.

  ⑥ Elektroplettering og farging av medaljene. Medaljene er galvanisert i henhold til kundens krav, som kan være gullbelegg, nikkelbelegg, rød kobberbelegg osv. Deretter farges medaljene etter kundens krav, etterbehandles med fargelegging, og bakes ved høy temperatur for å øke fargefastheten . Gjennom dette trinnet produseres en komplett medalje som oppfyller kundens krav.

  ⑦ Laget tilpasset form. Det originale manuskriptet importeres til datamaskinen, og programgraveringsmaskinen er designet for å redigere verktøybanen for å gravere formen. Under graveringsprosessen, vær oppmerksom på tykkelsen på bladmønsteret, og sjekk om formen mangler etter gravering. Til slutt må formen behandles for å forbedre hardheten og holdbarheten.

sports medal

metallmedaljer

gull sølv bronsemedalje

basketball medalje

  Noen vanlige materialer for metallmedaljer Spesialtilpassede metallmedaljer er laget av metallmaterialer som kobber, jern, sinklegering eller gull og sølv, og er laget gjennom visse medaljeprosesser.

  Ovenstående er relevant informasjon om medaljetilpasningsprosessen. Hvis du ønsker å tilpasse og behandle gull- og sølvmynter/gull- og sølvstenger/gull- og sølvplater, lage minnemedaljer, tilpasse store kobbermedaljer, tilpasse minnemynter, sterling sølvmedaljer, tilpassede minnemedaljer og sølvminnemedaljer, bare se for Dongguan Joseph Metal Products Co., Ltd., nettsted: www.logo-emblem.com aksepterer tilpassede minnemedaljer for å minnes store begivenheter for store bedrifter/regjeringer/finans/makt/utdanning og andre industrier og bedrifter og institusjoner, tilpasset gull og sølvmedaljer for å minne om etableringen av store prosjekter, og skreddersydde jubileumsfeiringer Gull- og sølvmedaljer.

metal award medal

Joseph metall hage stil fabrikkområde


  Adresse: 24F-10 NO.99, Sec.1 Xin-Tai 5th Rd, Xi-Zhi Dist., New Taipei City 22175 Taiwan / 22175

  E-post: aimee@logoemblem.com.tw

  Telefon: +886-2-2697-4545

Få den siste prisen? Vi svarer så snart som mulig (innen 12 timer)
  • This field is required
  • This field is required
  • Required and valid email address
  • This field is required
  • This field is required